sama kaki

Tuesday, 16 August 2011

MAKAN MAKAN MAKAN~

Duduk kat PITT buat prep ni giler murah rezeki plus manja sangat kami ni . 
tak nak percaya ke?
Urus setia kata kiteworg punya batch untung sangat dapat macam2 kemudahan .
seperti ; mesin basuh + dryer <---------------- ni baru satu contoh




>> DEPAN PINTU MASUK AFTER MOREH (^^) << 

this is the main point act , hari ni dapat join buka puasa kat rumah MB . Once again ,
RUMAH MENTERI BESAR ! wewiiit . sekali seumur hidup kot .
Sebelum tu jangan nak buat kes salah paham lak . ni kat kediaman rasmi MB ok . bukan kat rantau tuh . x masal aku kena band salah maklumat lak ==''
Dalam beberapa bulan semenjak dua menjak ni . yang ni kali ke tiga tuh jumpa MB. Kali petama , Majlis perasmian kedai mart kat Masjid Panchor . Pastu lak , perasmian Persatuan Cina Muslim Malaysia Cawangan N9 (MACMA) . Tang ni, face to face lagi na ngan MB kat seremban ni . bertuah tak aku?
ok. fine . MB je pon . bukan PM .

No comments:

Post a Comment