sama kaki

Saturday, 30 July 2011

Program Intensif Timur Tengah (PITT '11)


In the name of Allah ,
Ramadhan kini semakin hampir melewati kehidupan setiap insan secara sedar , separa sedar mahupun tak sedar diri langsung. ==''
So, as a muslimah , diri yang hina di sisi Sang Pencipta ini memohon agar Ramadhan kali ini dapat menambah baik pentarbiahan rohani juga jasmani and for sure it is dedicated to myself :)

Pitt *please refer to the top*  Overall, my self get well especially in arabic and 
english through this programme. eheh! ikut standard sendiri bleh la . hee . One more things , 
kat sini student yang pergi mesir mesti hafal juzu' 1. Aku? ada la beberapa muka surat sahaja hafal. tu pon nanes2 aku. -.-'' sebenarnye panjang la nak citer kat sini kan. adehh. alasan semata mata.




STORY BEHIND THE SCENE :  kem ukhuwwah pitt di sepang . minggu pertama . khamis-sabtu . nama tempat tak ingat tapi macam resort nur bukit unggul . eheh. cam tu kot . yang atas ni with the pink kain kat lengan (identiti kumpulan) tu tuan punye blog ni . haha . amacam? tak mengancam langsung? ok . tak kisah .  kat sini best woah . aktiviti mesti nak out of the box la . everythings goes well here .
in this picture : myself , abg rauf ( yg tinggi tu . admire kat abg ni dowh , dy terer arab. haha . plus , abg ni baik sangat ) , akmaluddin ( stripe black and white shirt . ex-sbpij . syariah law jordan ) , rodhiah ( kepoh kecoh terbaik but she's adorabale :p UUUUUUUU~ )


lastly, ada satu mamat annoying kat sini . outstanding and bajet bajet stylo jer. asyik asyik "uat pe?" <------ ni
mungkin aku sorang je paham tapi sangat berharap dia insaf la k . x baik la kan nak kutuk kutuk orang . aku bukan baik mane pon . niat di hati manjang nak fly je . hihi .

'' mencari siapa diri untuk memiliki keredhaan Ilahi ''