sama kaki

Sunday, 26 June 2011

apeniapeniapeni

in the name of Allah,

Nampaknya aku dah boleh diagnosis penyakit yg aku hidap sekarang .@__@
OMG! omg! aku dah ada sindrom di peringkat hampir berbahaya terhadap
KOREAN drama!

ni sume korang punye pasal la ni. x patot! full house, coffee prince, baby face, dream high, boys over flowers etc . hurm. takutnye addicted! ngee

next -----------------> syuhada is watching hana kimi.ngee (please contact mr google for more information)

hana kimi adalah atas suggestion dari si mok sepet alang yg coolio dan sporting :)lol

em jap. knape aku ckp cam belit2
ok bai

Thursday, 16 June 2011

new passion :)

in the name of Allah


credit: mr google tersayang ^^

inilah myvi elegance second generation.cun x keta kaler 'mystical purple' ni? aq ske sgt! hahaha. 
sebenarnye aku punye kereta idaman x de kena mengena dgn perodua langsung but it's ok for me klu nengok2 kereta lain gak an. untung la aq tengok mhi  hari ni. huhu.
 interior design smart seyh untuk pandangan kali pertama.cewah! price worth with the furnishing, safety tools,multimedia and so on and bla bla.ok siapa nak booking sekarang insyaAllah boleh dapat sebelum raya. TAPI bukan booking kat aku, booking kat org yg sepatutnya la. wth! pe ko merepeks ni!

Saturday, 11 June 2011

kerja baru


in the name of Allah :)

setelah sekian lama aku meratapi nasib mnghadapi "tempoh bangang" skali seumur hidup ,,
aku dapat petunjuk yg membantu melancarkan perjalanan kehidupanku atas muka bumi,, ha! 
tipuan dunia semate mate,,
 aku gatal sangat nk buat blog,, tu seBENARnye,, jeles seyh tgk orang,, 
yg aku ni sebok tengok orang je,, pe ke hal?!
*ok,, moga aku buat kerja berfaedah kali ni *